22 persones es presenten per formar part de la llista d’Ara Maó

22 persones es presenten per formar part de la llista d’Ara Maó

22 persones es presenten per formar part de la llista d’Ara Maó

El proper dia 23 de març és el dia en què s’elegiran els representants d’Ara Maó a les properes eleccions municipals. És la segona vegada que es fa una votació d’aquesta mena a Maó, en què tothom podrà decidir quines són les persones que conformaran la llista electoral per a l’Ajuntament en representació d’Ara Maó i en quin ordre hi apareixeran. Cal recordar que aquesta ja va ser la opció que es va utilitzar a les passades eleccions del 2015.

S’hi han presentat un total de 22 persones, 12 homes i 10 dones, que optaran per configurar la llista, que encapçala Conxa Juanola, que ja va sortir elegida com a cap de llista en una primera fase de primàries. En pocs dies farem públics els seus noms.

Aquest procés de primàries representa un exercici net de democràcia, que posa de manifest la naturalesa real d’aquest moviment: horitzontal, sense estructures de jerarquia ni quotes de partits, en què tothom té la mateixa representativitat i s’elegiran els representants per voluntat popular.

L’horari de votacions és de 10 a 20h al local d’Ara Maó al carrer Infanta 42, on hi haurà les paperetes impreses amb la llista de candidats i una casella al costat, en què els votants posaran l’ordre de preferència, fins a un màxim de 10. En tot cas, la papereta també es pot imprimir i fer les marques a casa per dur a votació. I si no poden venir a votar presencialment, es pot delegar el vot en una altra persona, per fer-ho s’haurà d’enviar un correu electrònic a primaries2019@gmail.com indicant nom i llinatges, DNI escanejat i el nom complet i número de DNI de la persona amb qui es delega el vot.

Poden votar en aquestes eleccions les persones que estan inscrites al cens de l’agrupació d’electors d’Ara Maó, que són tots els adherits, els militants dels partits que hi donen suport i tots els ciutadans de Maó majors de 16 anys que s’hagin inscrit en el cens per votar. En tot cas, si qualcú no ho ha pogut fer, sempre es pot adherir el mateix dia de les eleccions per poder votar.

No Comments

Post A Comment