328 vots i 328 il·lusions: 328 gràcies

328 vots i 328 il·lusions: 328 gràcies

Durant la jornada electoral de dissabte, un total de 328 persones van participar de la segona volta de primàries obertes per definir la llista per a les properes eleccions. Volem agrair a totes les persones que, una vegada més, heu donat suport al projecte i heu participat en les votacions. Aquí teniu les dades més significatives:

CENS: 577 persones

Vots emesos: 328

56,84%

vots vàlids: 324

Amb aquestes votacions, hem donat l’oportunitat a tota la ciutadania de triar quins seran els seus representants per Ara Maó a les properes eleccions. I podem treure la conclusió que la gent ha valorat positivament la feina que hem fet durant aquesta legislatura, perquè els cinc regidors han tornat a ser escollits. Els resultats de les primàries ens dona un equip potent, que mostra l’aire fresc i la regeneració política que volem per la nostra ciutat. Tant la jornada d’ahir, com la que vam fer el mes de novembre, han resultat ser dues jornades intenses, festives, encoratjadores i on hem rebut el suport i l’energia de centenars de persones que han vingut a votar, satisfets de participar en el procés, que de nou, considerem un èxit.

D’aquesta manera, Laia Obrador, Gabriel Pons, Jordi Tutzó, Manolo Lora i Rafael Muñoz van ser els candidats que van obtenir una millor puntuació per part de les 328 persones que van participar en les primàries obertes. A més dels cinc regidors, van obtenir posicions destacades Antoni Carrillos, Cristina Fernández, Catalina Ferrer i Ferran Andreu. Tot i així, la llista encara no és definitiva, ja que s’han d’aplicar els criteris de paritat i s’ha de respectar la voluntat dels candidats d’optar a ocupar càrrecs de responsabilitat.Per altra banda, la comissió de primàries revisarà de nou els resultats per poder enviar la proposta definitiva per ser ratificada a la propera Assemblea.

El primer diumenge de primavera va florir de nou amb un equip preparat, il·lusionat i amb energia. Moltes gràcies!

No Comments

Post A Comment