Activitats poètiques i un recital donen forma al Festival de Poesia 2022

Activitats poètiques i un recital donen forma al Festival de Poesia 2022

Activitats poètiques i un recital donen forma al Festival de Poesia 2022

Aquesta setmana, des de la Regidoria de Política Lingüística de l’Ajuntament de Maó hem presentat el Festival de Poesia 2022.

Aquesta tercera edició, que se celebrarà el dissabte 21 de maig de 2022, oferirà activitats al carrer durant el matí i un recital poètic el capvespre, al teatre de l’Orfeó Maonès.

Enguany, l’esdeveniment comptarà amb la presència de poetes de fora de l’illa, com Laia Martínez, Maria Josep Escrivà, Ricard Martínez i Alba Camarasa. A més, hi haurà la participació dels escriptors menorquins Carles Minuchin i Ponç Pons.

L’objectiu del Festival de Poesia és apropar la poesia a tota la població i fomentar la cultura a diferents espais del municipi, així com posar en valor la creació i l’expressió artístiques.

Per això, a partir de les 11.00 hores del matí, tindrà lloc un itinerari poètic pels carrers del centre de Maó, on poetes i poetesses recitaran als espais i edificis emblemàtics del municipi, amb l’acompanyament de la Xaranga de la Banda de Música de Maó.

D’altra banda, s’Arravaleta és l’escenari urbà que servirà de marc idoni on poder mostrar públicament els poemes rebuts de la ciutadania maonesa, en el marc de la iniciativa ‘Omplim Maó de poesia!’.

Al recital del capvespre —al teatre de l’Orfeó Maonès—, hi participaran els poetes i les poetesses principals. Com a novetat d’enguany, es presentarà un espectacle que fusiona la poesia amb la música (a càrrec d’Estefi Taltavull) i la dansa (a càrrec de Laia Costa, David Novoa i el grup Dansa Viva). L’entrada és gratuïta, fins a completar la cabuda.

Feu clic aquí per veure el cartell del festival. 

Tags:
No Comments

Post A Comment