Anam pel camí correcte?

Anam pel camí correcte?

Ara Maó ha treballat durant aquest temps, tant des de dins com des de fora de les institucions, per fer possible allò que vam iniciar ja fa prop de quatre anys: un projecte social iŀlusionador que canviés la manera de fer política municipal.

Han passat ja més de dos anys que aquest projecte s’ha pogut dur a la pràctica a l’Ajuntament. I pensam, també, que és el moment de fer les valoracions oportunes. Aquest és l’esperit d’Ara Maó. Així, us convocam a la següent jornada de feina: “Anam pel camí correcte?” Ho farem dia 30 de setembre, dissabte, de les 10h a les 13h a Ca n’Oliver.

Com ho organitzarem?
Amb àmbits temàtics per plantejar diferents estats de la qüestió, amb la idea d’interpeŀlar, debatre, discutir la feina que s’ha fet des de l’Ajuntament, en què s’ha complert el que es cercava, en què no, per què… Comptarem amb la presència, també, dels regidors. Àmbits proposats:

  • Àmbit social i educatiu
  • Àmbit de model de ciutat
  • Àmbit de participació, transparència i economia
  • Àmbit de cultura, joventut i esports

La darrera hora la dedicarem a presentar les diferents conclusions dels àmbits, que podran ser debatudes en general.

Volem, amb açò, fer partíceps a la gent que ha dipositat la confiança en nosaltres, alhora que també ens ha de poder marcar una guia d’aquells elements per treballar.

Què heu de fer?

Inscriviu-vos a la jornada fent clic AQUÍ

També ho podeu fer a través del següent correu electrònic: agrupacioaramao@gmail.com

Cartell xarxes

No Comments

Post A Comment