Fes-te apoderat o apoderada d’Ara Maó!

Fes-te apoderat o apoderada d’Ara Maó!

El pròxim 28 de maig, necessitam l’ajut de totes les persones simpatitzats d’Ara Maó!

Us volem convidar a fer-vos apoderats i apoderades de l’agrupació, per tal de garantir que es compten tots els vots.

La tasca de les persones apoderades durant la jornada electoral és molt important i cal que tinguem visibilitat a tots els col·legis electorals.

Què fa un apoderat/da?

Els apoderats i les apoderades ostenten la representació de la candidatura, i poden actuar a qualsevol de les meses electorals del municipi.

Poden accedir lliurement a tots els locals electorals, examinar el desenvolupament de la votació i de l’escrutini en qualsevol mesa, formular reclamacions i protestes i demanar certificacions.

Si no hi ha interventors de la seva candidatura, poden actuar com a tals davant la mesa, participant en les deliberacions amb veu i sense vot.

Els apoderats o apoderades han d’identificar-se com a tals exhibint les seves credencials i el document nacional d’identitat als membres de la mesa.

Han de votar en la mesa on estan censats, i poden fer-ho en qualsevol moment de la jornada, com un altre votant qualsevol.

A diferència dels interventors, les persones apoderades no tenen dret a cap permís retribuït ni reducció de jornada.

Fer d’apoderat/da per Ara Maó és compatible amb fer d’apoderat/da per una altra candidatura.

Com em puc fer apoderat/da d’Ara Maó?

Si vols fer-te apoderat/da d’Ara Maó, envia un correu a l’agrupació (agrupacioaramao@gmail.com) perquè et puguem tenir en compte a l’hora de fer els repartiments de torn.

Si saps d’algú que pugui estar disposat a col·laborar, comenta-li!

No Comments

Post A Comment