Aprovam el reglament de la Mesa de Mobilitat de Maó

L’Ajuntament aprova, inicialment, el reglament de la Mesa de Mobilitat

Aprovam el reglament de la Mesa de Mobilitat de Maó

En el primer punt del darrer Ple municipal de l’Ajuntament de Maó es va aprovar, de manera inicial, el reglament de la Mesa de Mobilitat, amb l’objectiu de crear un nou reglament municipal permanent, amb caràcter consultiu, per promoure i regir la participació ciutadana en els assumptes de mobilitat.

El regidor de Mobilitat, Manolo Lora, ha recordat que “un dels objectius principals de la Mesa de Mobilitat és el d’avançar amb el màxim consens possible cap a una mobilitat sostenible, respectuosa amb el medi ambient i amb les persones”.

Ara, el reglament romandrà en exposició pública durant un període de trenta dies perquè qui ho vulgui pugui formular les reclamacions i suggeriments que considerin pertinents.

Nou reglament

Especialment, el nou reglament servirà per regular els sistemes de participació dels ens públics i privats que tenen alguna relació, directa o indirecta, amb la mobilitat.

Manolo Lora ha explicat que “l’objectiu principal d’aquest òrgan és fomentar la participació en els àmbits d’actuació pública que fan referència al model de mobilitat del nostre municipi”.

En aquest sentit, Lora ha afegit que “la Mesa de Mobilitat és un òrgan municipal de participació i debat que té la finalitat d’abordar i analitzar totes les qüestions relatives al transport i a la mobilitat del municipi. Per tant, aquest reglament marcarà totes les pautes per tal que el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible segueixi el recorregut aprovat ja en el seu moment”.

Per consultar el Reglament de la Mesa de Mobilitat feu clic aquí. 

No Comments

Post A Comment