Ara Maó aposta per posar noms de dones als nous carrers

Ara Maó aposta per posar noms de dones als nous carrers

Ara Maó inclou en el seu programa electoral una secció específica destinada a les polítiques d’igualtat, ja que, com explica l’actual batlessa i candidata de l’agrupació d’electors a l’Ajuntament, Conxa Juanola “el feminisme no és només una lluita social, és un posicionament clar que determina una manera de fer política”.

Per tot això, Ara Maó aposta tenir en compte, a l’hora de posar nous noms a carrers, el criteri de posar noms de dones que hagin tingut significació en el municipi o a l’illa en general.

Així mateix, proposa el nomenament d’una nova dona com a filla il·lustre de Maó, tal com ja s’ha fet durant la present legislatura amb la biòloga i pedagoga Margarita Comas Camps.

D’una altra banda, Ara Maó vol impulsar la creació d’un casal de dones i LGTBI autogestionat, que es converteixi en un espai de trobada i participació i afavoreixi el seu protagonisme i la seva integració en tots els àmbits.

“Volem que tothom se senti en igualtat de condicions en el nostre municipi i que tinguin veu i vot en tots els organismes per tal d’anar avançat en aquest món de diversitat”, ha conclòs Juanola.

Tags:
, ,
No Comments

Post A Comment