L’assemblea d’Ara Maó posa rumb al 2023

Ara Maó celebra l'assemblea del 2021

L’assemblea d’Ara Maó posa rumb al 2023

Aquest matí s’ha celebrat a Ca n’Oliver l’assemblea anual d’Ara Maó, amb l’objectiu de començar a preparar l’estratègia per a les eleccions municipals del 2023.

La jornada s’ha pogut seguir de manera presencial i virtual.

Horitzó 2023, eixos principals

L’assemblea ha servit per establir els eixos principals de l’estratègia que ha de permetre encarar el proper cicle electoral, a partir de la ponència Horitzó 2023. Un espai de confluència per a la transició ecosocial, que es va aprovar per unanimitat durant la darrera assemblea.

Entre els eixos principals que han de servir com a guia de les polítiques de l’agrupació destaquen les actuacions relacionades amb l’emergència climàtica, en àmbits com el cicle de l’aigua, la gestió dels residus o la generació d’energies netes. També s’ha assenyalat la necessitat de seguir impulsant unes polítiques culturals potents i la recuperació dels edificis en desús.

A més, s’ha refermat l’aposta de l’agrupació per la democràcia directa i el municipalisme com a vies per trobar una sortida ecosocial a l’actual crisi del capitalisme.

Finalment, s’ha constatat la necessitat que l’agrupació d’electors es consolidi com l’espai de confluència de l’esquerra a Maó.

Primàries

L’assemblea també ha servit per triar un nou sistema de primàries de cara a les properes eleccions. En concret, s’ha acordat que la llista es confeccionarà a partir d’un sistema de primàries per equips. Ara es farà feina per desenvolupar el reglament que ha de regir aquest procés.

No Comments

Post A Comment