Ara Maó celebra la seva assemblea ordinària aquest dissabte

Ara Maó celebra la seva assemblea ordinària aquest dissabte

Ara Maó celebrarà demà dissabte la seva assemblea ordinària a partir de les 10.00 hores al local de l’associació de veïns de Ses Tanques del Carme.

La trobada donarà el toc de sortida per establir el calendari per a les eleccions de 2019. En concret, es posaran damunt la taula tots els elements necessaris per a les eleccions, així com la feina de contacte amb altres partits que s’ha duit a terme durant els darrers mesos, el reglament de les primàries i els passos a seguir com a agrupació d’electors.

Durant l’assemblea també es farà una valoració política de la feina realitzada al si de la institució municipal, marcada per les darreres fites aconseguides en la recuperació de diferents edificis en desús i les inversions per a la ciutat.

Aquesta reunió donarà toc d’inici a l’estiu, durant el qual el grup motor d’Ara Maó acabarà de perfilar el reglament de primàries que està previst presentar i aprovar definitivament durant l’assemblea del mes de setembre, juntament amb el calendari electoral amb el qual comença veritablement tot el procés electoral.

No Comments

Post A Comment