Ara Maó celebra les primàries aquest dissabte 21 de març

Ara Maó celebra les primàries aquest dissabte 21 de març

 

El proper dia 21 de març és el dia en què s’elegiran els representants d’Ara Maó a les properes eleccions municipals. És la primera vegada que es fa una votació d’aquesta mena a Maó, en què tothom podrà decidir quines són les persones que conformaran la llista electoral per a l’Ajuntament en representació d’Ara Maó i en quin ordre hi apareixeran. S’hi han presentat un total de 22 persones, 13 homes i 9 dones, que optaran  pels 20 llocs restants de la llista, que encapçala Conxa Juanola, que ja va sortir elegida com a cap de llista en una primera fase de primàries. Aquest procés de primàries representa un exercici net de democràcia, que posa de manifest la naturalesa real d’aquest moviment: horitzontal, sense estructures de jerarquia ni quotes de partits, en què tothom té la mateixa representativitat i s’elegiran els representants per voluntat popular.

L’horari de votacions és d’11 a 14 i de 17 a 21h al local d’Ara Maó al carrer San Fernando, 15, on hi haurà les paperetes impreses amb la llista de candidats i una casella al costat, en què els votants posaran l’ordre de preferència, fins a un màxim de 10. En tot cas, la papereta també es pot imprimir i fer les marques a casa per dur a votació. També es podrà votar per correu escanejant la papereta impresa i amb el carnet d’identitat també escanejat a l’adreça primariesaramao@gmail.com.

Poden votar en aquestes eleccions les persones que estan inscrites al cens de l’agrupació d’electors d’Ara Maó, que són tots els adherits, els militants dels partits que hi donen suport i tots els ciutadans de Maó majors de 16 anys que s’hagin inscrit en el cens per votar. En tot cas, si qualcú no ho ha pogut fer, sempre es pot adherir el mateix dia de les eleccions per poder votar.

Aquestes són les persones que s’han presentat a les primàries: Santi Bonnin Mercadal, Pau Carceller Rus, Marta Cardona Mir, Josep Castells Baró, Elisa Fernández Serrano, Rafel Guillén Fajardo, Violeta Ilieva Petkova, Manolo Lora Buzón, Cristina Mayor Abad, Rafa Muñoz Campos, Laia Obrador Pons, Ciceró Pascual Cardona, David Pelegrí Pons, Mónica Petrus Carreras, Carlos Pons Camps, Adrià Pons Pons, Biel Pons Pons, Andreu Roselló Garriga, Bartomeu Saura Jiménez, Lluïsa Sintes Pons, Àgueda Tur Quevedo i Jordi Tutzó Sans.

 

 

Tags:
,
No Comments

Post A Comment