Ara Maó creu que els hotels d’interior són una bona oportunitat per atreure visitants fora de temporada

Ara Maó creu que els hotels d’interior són una bona oportunitat per atreure visitants fora de temporada

Ara Maó considera que els hotels d’interior són una bona oportunitat per atreure visitants fora de la temporada d’estiu, a més de suposar la recuperació i rehabilitació d’habitatges antics del centre del municipi.

“Aquests petits establiments al centre de la ciutat són una activitat econòmica interessant”, ha dit la portaveu de l’agrupació d’electors, Conxa Juanola, qui també ha recordat que, tot i que els ajuntaments no tenen competències en matèria turística, tenen la responsabilitat de tenir en compte i d’analitzar aquest sector.

Ara Maó defensa, per tant, que els hotels d’interior, tant els que ja estan en marxa des de fa temps com els que estan obrint darrerament les seves portes a Maó, poden suposar la posada en valor del municipi, que no compta amb grans zones turístiques.

“El nostre municipi no té grans urbanitzacions, però gràcies als hotels d’interior tenim l’oportunitat de posar en valor la ciutat i lligar-la al port, que és el nostre punt fort”, ha assenyalat Juanola.

En aquest sentit, Ara Maó aposta per aquests establiments amb la finalitat de cercar un turisme de qualitat, que visiti la ciutat fora dels tradicionals mesos de juliol i agost.

A més, la portaveu de la formació d’electors ha fet especial menció a la recuperació d’habitatges que estaven tancats des de fa temps i que s’estan rehabilitant per transformar-se en hotels d’interiors de qualitat, que mouen un altre tipus d’activitat econòmica.

“Hem de ser capaços d’aconseguir que l’oferta complementària que se’n derivi per aquest tipus de turisme respongui als seus interessos”, ha afegit la portaveu de la formació.

No Comments

Post A Comment