Ara Maó dóna suport a la candidatura unitària al Senat per Menorca Units Podem Més, encapçalada per Marga Benejam

Ara Maó dóna suport a la candidatura unitària al Senat per Menorca Units Podem Més, encapçalada per Marga Benejam

cartell marga bo

Entenem que, de forma semblant al que representa Ara Maó en l’àmbit municipal, la suma de forces de l’esquerra per al Senat integrada per la plataforma Units Podem Més i encapçalada per Marga Benejam és la més idònia per defensar els interessos de Menorca a la cambra alta. És per açò que en aquestes eleccions del 26 de juny Ara Maó dóna suport a aquesta candidatura.

De forma semblant a Ara Maó, aquesta és una candidatura encapçalada per una persona independent, vinculada al teixit associaciatiu i amb experiència en el món social, i que rep el suport de les formacions polítiques de l’esquerra, que en aquest cas són Esquerra de Menorca, Podem i les forces integrans de la coalició Més per Menorca.

Esperam fer possible que aquesta candidatura pugui ser la que representi Menorca al Senat, i que influenciï en favor d’unes polítiques més justes per als ciutadans, més sensibles amb els més desafavorits, més respectuoses amb els territoris, amb la diversitat i amb el medi ambient, que defensi un repartiment dels recursos entre els territoris de forma més justa. I per aquest motiu demanam el vot per a aquesta candidatura.

1 Comment
  • xisco tur
    Posted at 16:56h, 05 juliol Respon

    Estaria be que controlesiu els escapes de ses motos per quebmo respecten el descans dels vedins de Mao

Post A Comment