Ara Maó dóna suport a la manifestació de Menorquins pel territori en contra de les prospeccions

Ara Maó dóna suport a la manifestació de Menorquins pel territori en contra de les prospeccions

L’agrupació d’electors, sensibilitzada per les qüestions mediambientals, dóna suport a la protesta, en forma de manifestació, que se celebra el dimecres dia 2 de setembre a les 19h a la plaça de s’Esplanada de Maó. Les prospeccions petrolíferes van completament en contra dels principis de respecte al medi ambient que proclamam com a sensibilitat necessària per al govern de la gent. Però no només per qüestions mediambientals. També representaria un greuge considerable en la nostra activitat turística, atès que aquesta activitat també es basa en el gaudi del medi. Les repercussions que representen aquestes prospeccions són fortament danyines pel nostre territori: malmeten el fons marí i la qualitat ambiental de les aigües del mediterrani, reclam del nostre turisme.

Tal i com manifesten els organitzadors de l’a manifestació, Menorquins pel territori, propiciar que les prospeccions es deixin de fer és una pura qüestió de voluntat política, i aquesta és la que hem de reclamar als governants. Els interessos econòmics d’unes multinacionals no poden anar per davant de la voluntat popular ni de l’interès comú. La fermesa a l’hora de governar necessita d’aquests gestos. El govern central s’empara en el fet que cal propiciar la no dependència del mercat exterior en la generació d’energia, però en canvi ha posat traves i dificultats en la producció d’energies renovables. Aquest fet posa de manifest els interessos que mouen els governs, com en aquest cas.

Ara Maó, així mateix, anima la gent que assistesqui a la manifestació i pressioni els governs per impedir aquests despropòsits.

No Comments

Post A Comment