Ara Maó dóna suport a la manifestació en favor dels drets socials

Ara Maó dóna suport a la manifestació en favor dels drets socials

El Maó s’adhereix a la manifestació que tindrà lloc el proper dia 15 de desembre a tot l’estat, i que viurà una rèplica a la nostra ciutat, concretament a la plaça Miranda a les 19.30h. És una mobilització convocada pels sindicats de la UGT i de CCOO.

Aquesta protesta té com a motiu principal la reclamació clara i directa de la necessitat d’establir un pacte social entre tots els agents implicats, especialment ara que la composició en el nou govern de l’estat necessita d’una constant cultura de pacte. El diàleg, la mà estesa, repensar les polítiques que han de vetlar pel drets dels treballadors i de tota la societat ha de ser a la base d’aquest nou pacte social. I la societat demana que es revisin totes aquelles qüestions que no han fet més que aixecar discrepàncies i no han aportat cap millora al conjunt de la societat: la Llei educativa, la Llei de Sostenibilitat de l’Administració Local, la coneguda Llei mordassa, la reforma laboral, però també les retallades en tots els àmbits socials.

Ara Maó ha manifestat en tot moment la seva sensiblitat cap a aquestes qüestions, i per aquest motiu se sent cridat a donar suport a les mobilitzacions. La injustícia que representa, en l’àmbit municipal, la Llei de sostenibilitat de l’Administració Local n’és un exemple, que mina tota capacitat d’actuació de les administracions més properes al ciutadà i que més serveis li donen. A la petita escala dels ajuntaments som conscients de les dificultats per les quals passen moltes famílies, que es troben, algunes d’elles, massa, en el llindar de la pobresa. Les suposada dades econòmiques que parlen d’una recuperació econòmica en cap cas han trascendit a l’economia familiar, i està comprovat que les diferents reformes laborals no han suposat sinó un empitjorament de les condicions de feina de la gent corrent. Ara és el moment que la societat es mobilitzi i exigesqui canvis al govern de l’Estat. I Ara Maó serà en aquesta mobilització.

No Comments

Post A Comment