Ara Maó dona suport a les concentracions contra la decisió del Suprem sobre l’impost de les hipoteques

Ara Maó dona suport a les concentracions contra la decisió del Suprem sobre l’impost de les hipoteques

Ara Maó vol manifestar el seu suport a les concentracions convocades per demà a Menorca contra la recent decisió del Tribunal Suprem sobre l’impost de les hipoteques, segons la qual l’escriptura del préstec per l’habitatge ha de ser assumida pels ciutadans i no per les entitats financeres.

L’agrupació d’electors considera totalment injusta aquesta sentència i, per això, fa una crida a la participació ciutadana a les manifestacions convocades el dissabte a les 18.00 hores davant de la Catedral de Ciutadella i dels jutjats a Maó.

La ciutadania de Menorca se suma d’aquesta manera a les convocatòries d’arreu de l’Estat que es duran a terme durant el cap de setmana sota el lema ‘Si mana la banca, no és justícia’.

Ara Maó, com agrupació que defensa els interessos dels ciutadans, entén i comparteix la indignació que ha suposat el canvi de rumb del criteri acordat per la secció segona de la Sala del Contenciós Administratiu del Tribunal Suprem el passat 18 d’octubre, que establia que eren els bancs els que s’havien de fer càrrec de l’impost sobre Actes Jurídics Documentats de les hipoteques.

No Comments

Post A Comment