Ara Maó dona suport a les mobilitzacions sota el lema ‘Si ens movem, ho canviem tot’

Ara Maó dona suport a les mobilitzacions sota el lema ‘Si ens movem, ho canviem tot’

Ara Maó mostra el seu suport a les mobilitzacions sota el lema ‘Si ens movem, ho canviem tot’ que es duran a terme avui de manera descentralitzada a tot l’Estat i que el proper dissabte es desenvoluparà de manera conjunta a Madrid.

Gairebé 150 col·lectius, associacions, entitats i organitzacions socials, així com sindicats i partits polítics, s’han unit a la convocatòria, a través de la qual es pretén denunciar l’aplicació de mesures antisocials, les retallades dels drets laborals i polítics, a més del menyspreu al medi ambient.

Els convocants asseguren que la corrupció sistèmica s’ha demostrat com una eina més per desposseir la gent i afavorir les elits i ha donat lloc una situació que titllen d’insostenible.

Ara Maó, conscient d’aquesta situació d’injustícia social i ambiental, comparteix els objectius de les mobilitzacions que se centren en la redistribució de la riquesa per cobrir les necessitats relacionades amb els drets de la població, així com en la necessitat de conquerir drets amb la derogació de les reformes laborals, el blindatge dels drets socials en la Constitució, una sanitat pública i universal i una educació de titularitat i gestió pública.

Així mateix, la iniciativa defensa l’habitatge com a dret i no com a negoci, la derogació dels aspectes regressius de les reformes de les pensions i la revalorització dels salaris per tenir una vida digna, entre altres mesures.

En l’àmbit del medi ambient, la finalitat d’aquesta acció reivindicativa és exigir la necessitat d’un nou model energètic que potenciï les energies renovables, la defensa de l’aigua pública i la derogació dels permisos a les grans obres incompatibles amb l’entorn.

Finalment, els convocants reclamen la derogació de la Llei Mordassa, la garantia d’una Renda Bàsica i un sistema judicial imparcial, així com unes polítiques migratòries que permetin la lliure circulació de les persones.

No Comments

Post A Comment