Ara Maó dona suport al front comú per demanar més doblers per a les escoles de música

Ara Maó dona suport al front comú per demanar més doblers per a les escoles de música de Menorca

Ara Maó dona suport al front comú per demanar més doblers per a les escoles de música

Ara Maó dona suport a la reivindicació del Consell Insular de Menorca, a la qual s’han sumat tots els Ajuntaments de l’illa, per tal de reclamar que els pressupostos de la CAIB per a l’any 2020 no rebaixin la partida de les ajudes a les escoles de música en un 50%, fins a deixar-la només en 250.000 euros.

A més, també es demana que es facin efectives les ajudes pressupostades en la darrera convocatòria, que no s’han arribat a fer efectives.

És per això que la regidora d’Educació, Laia Obrador, va signar la carta que el conseller insular de Cultura i Educació, Miquel Àngel Maria, va enviar al conseller d’Educació del Govern Balear, Martí March, on li demana que dediqui, com a mínim, 500.000 euros a les escoles de música municipals.

Aquesta demanda també ha de servir per defensar la idiosincràsia del model d’educació musical de Menorca, diferent del de Mallorca, i que es fonamenta, precisament, en la xarxa d’escoles de música dels ajuntaments, que són les protagonistes de l’educació musical bàsica dels fillets i filletes de l’illa.

No Comments

Post A Comment