Ara Maó: els reptes del futur

Ara Maó: els reptes del futur

El passat dissabte dia 18 de març l’agrupació d’electors Ara Maó celebrava la seva assemblea ordinària en la qual, entre d’altres coses, iniciàvem la reflexió sobre la nostra pròpia organització, els reptes a què ens obríem i com es materialitzaria de cara a les eleccions de 2019.

I en allò que coincidim és que l’agrupació d’electors continua essent una eina perfectament vàlida i vigent, per tal com representa una confluència de persones amb diferents sensibilitats però que s’aglutinen entorn a un gran projecte: la ciutat que volem. La mobilització de gent que va suposar l’arribada al panorama polític de la ciutat va implicar una aportació de bagatge ideològic que ens va permetre dibuixar una ruta que es mostra plenament vàlida, encertada. Una política de fons que entén la ciutat com a ciutat educadora, que posa la gestió dels recursos naturals en un punt central, que té en els serveis socials un puntal en la política cap a les persones, que creu en la participació de la gent i crea eines que ho vehiculen, que treballa amb altres administracions per aconseguir inversions importants en infraestructures. Aquesta és una línia en la qual s’ha de fer, encara, molta feina, però són una bona mesura per saber si caminam en el bon sentit.

El programa polític amb el qual partíem té una gran fortalesa: està confeccionat amb moltes aportacions de persones que es van comprometre en el projecte. I és per a nosaltres una guia que ens permet anar caminant amb passes decidides cap a la millora de la nostra ciutat. Arribar a assolir un grau ben alt de consecució del programa és un camí en el qual estem immersos. I aquest és el camí a seguir.

Dissabte passat a l’assemblea vam començar a parlar de les eleccions de 2019. Som, pràcticament, a l’equador del mandat, i aquest és un bon moment per fer balanç dels reptes assumits. I és també el moment de continuar pensant en el futur i en la millor manera d’encarar-lo: treure el millor de les persones que formen part d’aquest projecte compartit. Ratificam, així, la nostra intenció de continuar donant validesa a l’agrupació d’electors. I amb la fermesa de cercar el millor aprofitament, l’assemblea, que és sobirana i no es deu a ningú més que a ella mateixa i als ciutadans i ciutadanes de Maó, estalona la idea d’anar dibuixant el camí cap a les eleccions de 2019.

No Comments

Post A Comment