Ara Maó es compromet a abordar els canvis necessaris de mobilitat a Tanques del Carme

Ara Maó es compromet a abordar els canvis necessaris de mobilitat a Tanques del Carme

Ara Maó té previst abordar els canvis necessaris en matèria de mobilitat a la barriada de Tanques del Carme durant la pròxima legislatura, després de l’elaboració aquest mandat del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible, un document que ha servit per detectar els punts febles de la zona i del municipi en general.

L’objectiu de l’agrupació d’electors és donar resposta a les demandes dels veïns de la barriada, sempre amb una visió de futur i afavorint la seva participació.

“Els conflictes de mobilitat a Tanques del Carme fan necessària una reordenació valenta i decidida”, ha assenyalat la candidata d’Ara Maó a l’Ajuntament i actual batlessa, Conxa Juanola.

En concret, Ara Maó proposa mesures com la revisió profunda dels sentits de la circulació en molts carrers de la zona com Sant Sebastià, Santa Eulàlia, Bellavista, es Carme, Santa Cecília, Santa Caterina, Santa Rosa, Sant Pau o Sant Nicolau, entre d’altres.

A més, es planeja canviar el sentit de la circulació en els carrers de Madrid, Barcelona o la mateixa avinguda de Fort de L’Eau.

Juanola ha explicat que aquests canvis estan inclosos en el pla d’acció en matèria de mobilitat que, tot i que encara no ha estat aprovat formalment per ple, ha estat consensuat amb tots els sectors que formen part de la mesa de mobilitat.

No Comments

Post A Comment