Ara Maó o el mandat de les infraestructures per als edificis en desús

Ara Maó o el mandat de les infraestructures per als edificis en desús

L’assemblea d’Ara Maó repassa les darreres activitats de l’agrupació, la preparació de les eleccions de 2019 i valora la importància d’aquests anys que quedaran com el mandat de les infraestructures per als edificis en desús

El passat dia 17 de març, Ara Maó realitzava la seva assemblea al local de l’associació de vesins del Camí d’en Barrotes. S’hi va fer un repàs, des de l’última assemblea de desembre, de les activitats dutes a terme, de les quals destaquen: la jornada «L’economia a debat», la taula rodona «Dones i política», les reunions informatives i tècniques sobre la zonificació i el lloguer turístic, el suport a la vaga feminista i les concentracions o el suport a les manifestacions en favor de les pensions de jubilació dignes.

D’altra banda, també es va repassar la feina encaminada a preparar les eleccions de 2019, i específicament per part del comitè electoral: els darrers contactes amb els partits que donen suport a l’agrupació, la feina en estratègia de comunicació i l’inici de regulació del procés de primàries. Així, es va donar a conèixer el calendari previst a un any vista de tot el procés electoral.

A la part del debat polític municipal, l’alcaldessa Conxa Juanola va intervenir per destacar el fet que haurem de parlar d’aquests anys com aquell mandat que ha fet possible la consecució de grans infraestructures de pes a la ciutat en edificis en desús: Mare de Déu del Toro com a sociosanitari, els antics Quarters de Santiago per a escola d’adults i per a residència geriàtrica, la Sala Augusta per al Conservatori de Música, l’ascensor de Rochina i tota la consolidació del penyal i reurbanització del que falta de cornisa marítima entre el Claustre del Carme i la plaça Miranda. Tot açò ha duit àrdues negociacions amb les institucions, però la perseverança de l’Ajuntament ha estat clau en cadascuna d’aquestes iniciatives. Ara Maó tenia molt clar el paper d’aquests elements, i ja era un dels punts forts del seu programa electoral. I així s’ha pogut evidenciar a la pràctica.

De la mateixa manera, Juanola va voler remarcar que la propera passa, que és la que empeny Ara Maó i el seu equip cap endavant de cara al proper mandat, és l’assoliment de les grans infraestructures d’aigua. Requerirà grans inversions i implicació de les altres institucions, i és pel que s’haurà de treballar. És una de les bases a partir per a la confecció del programa electoral.

L’assemblea, després de debatre sobre diferents qüestions, va acabar amb un dinar de germanor.

No Comments

Post A Comment