Ara Maó organitza el col·loqui ‘El negoci del cos’ per abordar la problemàtica de la prostitució

Ara Maó organitza el col·loqui 'El negoci del cos' per abordar la problemàtica de la prostitució

Ara Maó organitza el col·loqui ‘El negoci del cos’ per abordar la problemàtica de la prostitució

Amb l’objectiu d’encetar un debat al voltant de la prostitució i l’explotació sexual, Ara Maó organitza el col·loqui ‘El negoci del cos’, que comptarà amb la participació des de Mallorca de Lluís Ballester, professor de la Universitat de les Illes Balears i doctor en Sociologia i Filosofia.

El col·loqui tindrà lloc aquest divendres, 26 de juny, a les 19.30 hores, a la sala d’actes de Ca n’Oliver.

L’acte es podrà seguir de manera virtual a través de Zoom i també de manera presencial. L’aforament serà limitat i en ambdós casos cal apuntar-se prèviament al telèfon 971945372 o al correu agrupacioaramao@gmail.com. 

A les persones que vulguin participar-hi a través de Zoom se’ls facilitarà un enllaç per accedir-hi quan s’apuntin.

El negoci del cos

El col·loqui estarà moderat per Àgueda Tur (grup de dones d’Ara Maó) i servirà per conèixer la realitat de la prostitució a l’illa de Mallorca de la mà de Lluís Ballester, membre del Grup d’Estudis de la Prostitució a les Illes Balears (GEPIB) i autor de nombrosos estudis sobre aquesta problemàtica.

L’objectiu de l’acte és apropar-nos a la realitat de l’illa veïna i parlar dels estudis i projectes que s’hi han dut a terme, per tal d’encarar, posteriorment, el debat sobre la prostitució i l’explotació sexual al municipi de Maó.

Des d’Ara Maó creiem que la prostitució és un problema públic que les administracions han d’abordar amb valentia i urgència. Una realitat que afecta majoritàriament les dones i que cal tractar, sense demora, en el marc de la lluita contra la violència masclista.

És per això que des de l’Ajuntament de Maó hem convocat una beca per tal de dur a terme una diagnosi acurada de la prostitució a Maó, així com de la seva relació amb el tràfic de dones i filletes amb fins d’explotació sexual. L’estudi és una de les primeres passes per visibilitzar la problemàtica i dibuixar un argumentari que ajudi a estalonar futures accions.

Més info: Convocam una beca per analitzar la realitat actual de la prostitució a Maó

No Comments

Post A Comment