Ara Maó organitza el Debat Jove «Les polítiques de joventut»

Ara Maó organitza el Debat Jove «Les polítiques de joventut»

L’agrupació d’electors organitza, per al proper dimecres, dia 22 d’agost a les 20h al pla del Monestir (darrere el Museu de Menorca), un debat en què diferents joves parlaran de les seves impressions i plantejaments entorn a les polítiques de joventut que es poden dur a l’àmbit municipal i les vinculacions en diferents àmbits de la societat, com l’educació, la cultura, la salut, l’apoderament dels joves…

La trobada, que s’organitza en forma de taula rodona, comptarà amb els següents participants:

Caterina Pereira, de 24 anys, és graduada en Publicitat i Relacions Públiques i ha estat vinculada a diferents moviments socials com Menorquins pel Territori o el moviment Emmaüs, que se centra en la lluita contra l’exclusió social.

Miquel López i Gual, també de 24 anys, és graduat en Història. És membre de la Plataforma Antifeixista de Menorca (PAM) i de l’entitat Memòries de Menorca, que se centra a revindicar la importància de la memòria històrica. Ha format part, també, d’Amics del Museu de Menorca.

Júlia Sintes, de 18 anys, és estudiant i el curs vinent iniciarà, a Girona, els estudis en Educació Social. Ées membre de la PAM i la FEM (Feministes de Menorca).

Lia Moreno és estudiant de darrer curs d’INEF a Barcelona i s’especialitzarà en la branca de salut. És gimnasta rítmica des dels 5 anys, i els tres darrers competeix a nivell internacional en gimnàstica estètica. Actualment fa d’entrenadora en un club de Sant Cugat.

No Comments

Post A Comment