Ara Maó planteja un procés participatiu per definir els usos de l’antiga nau de la Seat

Ara Maó planteja un procés participatiu per definir els usos de l’antiga nau de la Seat

Ara Maó defensa la necessitat d’obrir un procés participatiu amb l’objectiu de definir els usos de l’antiga nau de la Seat, un espai que va ser adquirit per l’Ajuntament el passat mes d’agost gràcies a l’aposta ferma i decidida de l’agrupació d’electors per la recuperació d’edificis en desús.

“Les possibilitats que ofereix aquest equipament són moltíssimes i la nostra voluntat és donar veu als ciutadans perquè siguin ells qui decideixin quina serà la destinació final d’aquest nou espai municipal”, ha assenyalat l’actual batlessa i candidata d’Ara Maó a l’Ajuntament, Conxa Juanola.

Així mateix, el regidor de Participació Ciutadana i nombre 3 de la candidatura de l’agrupació d’electors, Biel Pons, ha explicat que el procés participatiu que es planteja des d’Ara Maó donaria lloc a decidir tant els usos com el nom del local de la Seat i inclouria una primera fase de creació d’una comissió tècnica i de la redacció i aprovació al Consell de Barris d’unes normes per formalitzar els objectius i formes del procés.

També es duria a terme una jornada de portes obertes a les instal·lacions, així com tallers informatius i de treball abans d’iniciar el procés de votacions.

“Un procés un participatiu d’aquest tipus esdevé un exercici cívic i democràtic molt saludable a tots nivells”, ha assenyalat Pons.
Ara Maó creu i aposta per incentivar la cultura de la participació i la implicació dels ciutadans en les decisions que tenen relació amb la ciutat on viuen, especialment en qüestions de gran calat social o de grans infraestructures.

És el cas precisament de l’antiga nau de la Seat, un espai cèntric i espaiós d’una superfície de prop 1.380 metres quadrats, la rehabilitació del qual s’emmarcarà en el projecte de recuperació de l’entorn de la costa Rochina i de la construcció del nou ascensor que connectarà el port i la ciutat.

No Comments

Post A Comment