Ara Maó proposa recuperar l’antiga bolera de l’Ocimax per activitats d’oci cogestionat pels joves

Ara Maó proposa recuperar l’antiga bolera de l’Ocimax per activitats d’oci cogestionat pels joves

Ara Maó proposa la recuperació de l’antiga bolera de l’Ocimax amb l’objectiu que sigui un espai de referència per els joves. Pensam amb un espai cogestionat amb tècnics de joventut de l’Ajuntament i entitats relacionades amb el lleure i el mateixos joves de la nostre ciutat, per dur a terme activitats adaptades a les necessitats dels adolescents i a les noves realitats.

Els joves demanen a Ara Maó polítiques valentes en matèria de joventut i que donin resposta a noves iniciatives juvenils, a interessos dels joves i que promoguin la participació. La candidata d’Ara Maó i actual batlessa comenta que “ després de 4 anys d’experiència de govern, creiem que és el moment de fer un canvi de plantejament i donar veu als joves per cogestionar el seu propi espai.”

Tenim espais atractius a Máo com l’Skate Parc i el casal jove i hem de fer que siguin a més d’atractius, segurs i saludables. L’oci alternatiu ha de ser possible i educatiu i hem de facilitar, també als nostres joves, l’accés a la cultura, les arts i la creació.

La finalitat de totes aquestes propostes d’Ara Maó és crear un projecte d’educació de lleure i cultura pel jovent. Per dur a terme aquest projecte cal treballar conjuntament amb entitats, instituts, clubs esportius i joves per connectar totes les propostes i oportunitats educatives del municipi. Construïm una Aliança360.

No Comments

Post A Comment