Ara Maó rebutja tota forma de violència, ja sigui física o verbal

Ara Maó rebutja tota forma de violència, ja sigui física o verbal

Arran de la polèmica sorgida els darrers dies sobre els comentaris desafortunats de Carlos Pons a les pàgines de facebook, volem afirmar la nostra posició en favor de la pau i la convivència social i manifestar el rebuig de qualsevol forma de violència, ja sigui física o verbal.

Així mateix, creim que és important reflexionar sobre el paper de les noves tecnologies i les xarxes socials, l’ús de les quals encara ens fa perdre un poc de vista que tot i escriure des d’un àmbit personal, les opinions vessades són públiques, i en alguns casos poden resultar ofensives.

Ara Maó es vol refermar en el rebuig d’aquesta mena de manifestacions que incitin a la violència, vénguin d’on vénguin i de qui vénguin. És una qüestió que està per damunt d’ideologies i de partits: la cultura democràtica és la del respecte per a totes les idees. Ara Maó ha vingut per fer política d’una altra manera, i no volem caure en els errors de la política de sempre: creim en la política del diàleg i no en la de l’excusa, en el consens i no en l’atac, en el debat d’idees i no en la confrontació partidista, en la feina i no en el desgast de l’altre.

Volem treballar per a la ciutadania, avançar com a societat, millorar la qualitat de vida, cercar un futur millor per a la nostra ciutat i la nostra societat en general, créixer en valors polítics i ciutadans, situar la política com a lloc comú de prestigi. I per açò farem feina.

No Comments

Post A Comment