Ara Maó s’adhereix a la Marxa pel Clima

Ara Maó s’adhereix a la Marxa pel Clima

L’acte central d’aquestes activitats és l’excursió reivindicativa de la Marxa pel Clima, dia 29 de novembre, que parteix de la plaça de la Catredal de Ciutadella i va fins al parc solar de Son Salomó. La trobada és a les 9.30h per partir a les 10h.

Aquesta és una campanya que, com moltes altres, aborda un tema que té repercussions globals des d’un plantejament local. El problema del canvi climàtic, amb tantes repercussions a tot el món, és un tema amb el qual estem plenament sensibilitzats, i entenem que des del nivell més baix, el de la quotidianitat i la responsabilitat individual, hem de ser capaços a canviar coses. Però són les actuacions i decisions dels més poderosos les que han de fer possible un canvi real en l’esdevenir d’aquest problema, que està, ja, causant tants d’estralls al món sencer, i està previst que encara en faci més.

El moviment mundial pel clima és una plataforma a nivell global que pretén influir en la presa de decisions que sorgeixen de la Conferència de París, una convenció de les Nacions Unides  pel canvi climàtic, en què els principals països han d’arribar a acords importants per a la reducció dels efectes que produeixen el canvi climàtic. I a Menorca, s’organitzen una sèrie d’activitats que giren a l’entorn d’aquesta marxa. Divendres dia 13, al Centre de Convencions des Mercadal, hi ha un Taller sobre el canvi climàtic, duit a terme pel físic Damià Gomis. Dijous dia 19 de novembre, a la Sala Polivalent Albert Camus, a les 19.30, tindrà lloc el Cicle Menorca Sostenible. Divendres 27 de novembre, al Centre Sociocultural de Ferreries es projectarà la pel·lícula Home. L’acte central d’aquestes activitats és l’excursió reivindicativa de la Marxa pel Clima, dia 29 de novembre, que parteix de la plaça de la Catredal de Ciutadella i va fins al parc solar de Son Salomó. La trobada és a les 9.30 per partir a les 10h.

No Comments

Post A Comment