Ara Maó surt al carrer per convidar tota ciutadania de Maó a participar en les primàries

Ara Maó surt al carrer per convidar tota ciutadania de Maó a participar en les primàries

Ara Maó estarà present a partir de demà dissabte al carrer de Ses Moreres, on instal·larà una taula informativa entre les 11 i les 13.30 h per convidar tota la població a participar en les eleccions primàries per escollir les persones candidates a les properes eleccions municipals de maig de 2019.

L’agrupació d’electors és l’única formació que duu a terme un procés de primàries obert a tota la ciutadania de Maó, que només s’hauran d’inscriure al cens que es va obrir el passat dia 23 i es tancarà el pròxim dia 14 de novembre.

Els únics requisits per votar, a més d’apuntar-se a cens, són estar empadronant a Maó, ser major de 16 anys i compartir els principis i valors que defensa Ara Maó.

Els interessats a participar en les primàries per escollir els candidats podran inscriure’s al cens a la taula informativa que trobaran a Ses Moreres cada dissabte fins al dia 10 de novembre.

També és possible fer-ho enviant un correu electrònic a l’adreça primaries2019@gmail.com, a través del telèfon 971 94 53 72 o visitant el local d’Ara Maó al carrer de la Infanta, 42 per omplir la butlleta.

Els inscrits tindran l’oportunitat de participar en la votació del dia 24 de novembre per escollir el cap de llista de l’agrupació que tindrà lloc al mateix local. A més, també podran votar el 23 de març per decidir quines persones conformaran la resta de la llista per a les eleccions de maig de 2019.

 

No Comments

Post A Comment