Ara Maó veu aconseguida una fita important en què ha deixat grans esforços: bones infraestructures d’aigua

Ara Maó veu aconseguida una fita important en què ha deixat grans esforços: bones infraestructures d’aigua

La nova desnitrificadora, de la qual s’ha signat avui l’inici d’obres, dotarà d’aigua potable almanco la meitat de la població, amb previsió del 100 % durant l’hivern.

La signatura de l’inici d’obres per a la nova desnitrificadora és una gran notícia, i Ara Maó ho celebra especialment després d’haver prioritzat aquesta qüestió en la seva responsabilitat de govern. Moltes han estat les mesures impulsades durant els darrers anys encaminades a millorar la qualitat de l’aigua i a fer-ne un ús responsable (ho podeu aprofundir aquí). L’escassetat d’aquest recurs i, a la vegada, la consciència de no malbaratar-lo ens ha duit a posar en primer terme de les polítiques engegades les relacionades amb l’aigua.

Així, la desnitrificadora anomenada biològica heterotròfica, que preveu que entri en funcionament el mes de març, és d’una tecnologia capdavantera que minimitza la dependència d’energia i el rebuig d’aigua. Serà, de moment, la planta més gran de tot l’Estat en aquesta especialitat. Aquest inici d’obres ha estat possible gràcies a l’impost de turisme sostenible, en una mostra de com la bona aplicació d’aquest impost pot anar encaminada veritablement cap a pal·liar els efectes que l’ús massiu del turisme pot crear en el medi ambient.

No Comments

Post A Comment