Assemblea telemàtica d’Ara Maó

Convocatòria d'assemblea telemàtica. Horitzó 2023. Un espai social de confluència per a la transició ecosocial.

Assemblea telemàtica d’Ara Maó

El dissabte 12 de desembre, a les 10 hores, celebrarem l’assemblea d’Ara Maó, que en aquesta ocasió serà en format telemàtic.

L’assemblea és oberta a la participació de tots els adherits, i per rebre l’enllaç de Zoom només cal enviar un correu electrònic a agrupacioaramao@gmail.com.

Per tal sumar forces, l’assemblea també és oberta a la participació dels partits que donen suport a Ara Maó, que podran intervenir en les conclusions finals.

Aquesta assemblea s’havia de celebrar el passat mes d’abril i posteriorment es va traslladar al mes de setembre, amb l’objectiu que servís com a retrobament amb els adherits, però les circumstàncies actuals han fet impossible mantenir el format presencial.

Ordre del dia

1- Aprovació de l’acta anterior

2- Pressupost 2021. El grup de finances presentarà l’estat de comptes actual i una previsió.

3- Presentació de la ponència Horitzó 2023. Un espai de confluència per a la transició ecosocial. La ponència ha estat redactada pels membres del grup de coordinació política, i es presenta com un document obert i de treball. Una vegada aprovat i incorporats els suggeriments, servirà de base per pensar en el 2023

4- Precs i suggeriments

 

Tags:
No Comments

Post A Comment