Celebrem l’Assemblea de final d’any al Verger de Sant Joan

Celebrem l’Assemblea de final d’any al Verger de Sant Joan

L’assemblea de final d’any va tenir lloc dia 16 de desembre a les cases del Verger de Sant Joan. Abans de començar vam tenir l’oportunitat de fer una visita guiada per l’entorn dels vergers i de la Font de Son Simó a càrrec d’en Miquel Àngel Marquès, historiador que coneix molt bé la realitat passada i present d’aquest indret. Una manera diferent i amena d’afrontar una jornada que per l’agrupació és bàsica per continuar informant i escoltant als nostres adherits.

A l’assemblea posterior es van revisar els comptes anuals, pendents de tancament i, per tant, d’aprovació i es va analitzar i debatre la proposta de pressupost per 2024, que finalment es va aprovar gràcies al suport d’Ara Maó a canvi d’introduir les mesures que creiem indispensables per continuar avançant en polítiques socials i en favor del medi ambient.

També es va presentar i debatre els resultats de la primera enquesta als adherits i simpatitzants que va donar com a resultat algunes idees, sobretot en la línia de millora la comunicació i l’efectivitat de les reunions, així com de l’enfocament en algunes qüestions en les quals Ara Maó hi ha de ser més present.

Finalment, el cap i portaveu de l’associació, Jordi Tutzó, va fer un resum d’aquests sis primers mesos de la legislatura, explicant com està sent treballar des de l’oposició. Es tracta d’una nova etapa per l’agrupació, ja que des de la seva creació sempre havia estat dins l’equip de govern, però en la qual també tenim capacitat d’influir perquè les polítiques de Maó continuïn sent progressistes.

Teníem clar que no podíem governar amb el PSOE si no es complien uns mínims en la negociació i hem demostrat a la ciutadania que no volem participar del govern a tot preu i que millorar la vida de la gent de Maó continua sent la nostra prioritat.

No Comments

Post A Comment