Cinc anys de feina per una ciutat educadora, inclusiva i equitativa

Cinc anys de feina per una ciutat educadora, inclusiva i equitativa

La nostra companya Laia Obrador renunciarà al càrrec de regidora de l’Ajuntament de Maó per motius personals. Tancarà el cicle el dia 30 de juliol i la renúncia es formalitzarà en el Ple de l’Ajuntament d’aquest mes.

Durant aquest temps, de forma tranquil·la i ben organitzada, facilitarà la transició al regidor Antoni Carrillos, que assumirà en el seu lloc la Regidoria d’Educació i Joventut. És una decisió molt meditada i planificada, tant amb els companys d’Ara Maó com amb tot l’equip de govern, i s’ha esperat a tenir acabat el curs escolar per fer el canvi i deixar-ho tot preparat.

Cati Ferrer, número 8 de la llista electoral d’Ara Maó a les passades eleccions, entrarà a l’Ajuntament com a nova regidora d’Igualtat i Participació.

Cinc anys de feina incansable

Na Laia considera que és el moment de dedicar més energia i atenció a projectes personals, i s’incorporarà a la seva feina de docent el mes de setembre. La decisió tampoc ha estat gens fàcil de prendre pensant en Ara Maó, i es compromet a seguir treballant de forma activa en les activitats orgàniques de l’agrupació, perquè veu com una prioritat formar part d’aquest projecte.

Durant aquests darrers cinc anys a l’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Maó, na Laia Obrador ha treballat de manera incansable, des de la passió i l’entusiasme que la caracteritzen, i la seva feina ha permès assolir fites com l’augment del nombre de matriculacions a les escoles infantils de Maó gràcies a la posada en marxa de polítiques d’atenció a la primera infància.

La feina de na Laia també ha estat clau per avançar cap a un model global de ciutat educadora, més justa, equitativa, inclusiva, sostenible i atenta al benestar dels infants. Per tot això, des d’Ara Maó li volem agrair tots aquests anys d’intensa dedicació i esperam seguir caminant plegats. Salut i ventura en els nous reptes, Laia! Gràcies per tot!

 

1 Comment
  • Isabel López Manchón
    Posted at 14:25h, 04 juliol Respon

    Molta sort Laia.
    Ets una rival política que ningú vol tenir., i…tothom voldria incorporar al seu grup.
    Menorca te tornarà a trobar…., sens dubte!!

Post A Comment