Classes magistrals gratuïtes de jazz per a joves

Classes magistrals gratuïtes de jazz per a joves

Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Maó -en el marc del programa ‘Enganxa’t a l’Art’- impulsam per segon any consecutiu una sèrie de classes magistrals de jazz, en col·laboració amb Jazz Obert, que formen part de la programació del 25è Festival de Jazz de Menorca.

Els objectius principals d’aquesta iniciativa són tres: fomentar el gaudi per la música, augmentar els coneixements i la formació de l’alumnat i donar l’oportunitat a la gent jove -fins als 35 anys- de poder assistir a unes classes magistrals totalment gratuïtes.

La primera sessió, el dia 11 de març, serà a càrrec d’Antonio Lizana, saxofonista, cantant de flamenc i compositor (que també oferirà un concert amb el seu quintet, el proper 10 de març, al Teatre des Born, de Ciutadella). Lizana és un dels artistes actuals més representatius de l’estil fusió denominat ‘flamenc-jazz’.

La segona classe magistral, el dia 8 d’abril, anirà a càrrec de Nailé Sosa, destacada percussionista, que ha compartit escenari amb artistes de prestigi, com Gal Costa, Conxa Buika i Chano Domínguez, entre d’altres; és membre de la formació Alternatilla-All Women Jazz Band, que va actuar a Ciutadella durant el passat mes de desembre.

La inscripció –que ja roman oberta– es pot realitzar mijtjançant l’adreça electrònica joventut@ajmao.org. Les places són limitades. També s’ofereix la possibilitat d’assistir en qualitat d’alumnat oient (sense límit d’edat), fins a completar la cabuda del teatre.

A més, amb la intenció d’afavorir l’expansió del jazz i el gaudi per la música entre la població més jove, també s’ha iniciat un projecte pedagògic, juntament amb els IES del municipi i un quintet de jazz, integrat per artistes de Menorca. Durant el mes de maig està prevista la cloenda d’aquest projecte, amb un concert de tot l’alumnat participant.

FES CLIC AQUÍ PER VEURE EL PROGRAMA

No Comments

Post A Comment