Comencen les obres de la pèrgola fotovoltaica a l’aparcament d’Albert Camus

Comencen les obres de la pèrgola fotovoltaica a l’aparcament d’Albert Camus

Aquesta setmana, començaran les obres de construcció de la nova pèrgola fotovoltaica d’autoconsum col·lectiu de l’aparcament ubicat al carrer Albert Camus, que hem coordinat des de la Regidoria de Recursos i Sostenibilitat.

Pel què fa la producció, la nova marquesina permetrà generar 115.991 kWh/any, el què equivaldria al consum de 33 famílies en un any.

Així, la instal·lació permetrà donar subministrament energètic a espais de titularitat municipal com són la Residència Geriàtrica Assistida, el Centre de Dia i l’Àrea de Serveis Socials; el CEIP Maria Lluïsa Serra; l’Estadi Maonès i el Pavelló Alcázar; el Centre d’Art Ca n’Oliver, l’Edifici municipal d’Obra Pública de l’Ajuntament de Maó, així com el punt de recàrrega de vehicles elèctrics del mateix aparcament.

Les obres, adjudicades a l’empresa Instalaciones Mecánicas Muñoz, SLU, tindran un termini d’execució de quatre mesos.

El projecte compta amb un pressupost de 124.009,40 euros, dels quals 92.253 euros seran finançats pel Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, i del Mecanisme de Recuperació i Resiliència Fons NextGenerationEU.

Convé recordar que durant les properes setmanes l’aparcament quedarà parcialment inhabilitat.

No Comments

Post A Comment