Comunicat amb relació a l’edifici de Correus

Comunicat d'Ara Maó amb relació a l'edifici de Correus

Comunicat amb relació a l’edifici de Correus

Des d’Ara Maó veim amb bons ulls que l’edifici de Correus, ubicat al centre de la ciutat, pugui acollir usos municipals, però, com hem manifestat sempre dins l’equip de govern, no esteim d’acord amb la fórmula de l’adquisició de l’edifici per part de les administracions insulars.

Cal recordar que l’edifici de Correus és un edifici públic i és per açò que demanam que es faci una cessió, sigui al Consell o a l’Ajuntament. No té sentit gastar doblers públics per adquirir un edifici que ja és públic, i encara menys sense tenir el projecte d’adequació quantificat.
 
També recordam que actualment tenim edificis que són propietat de l’Ajuntament i que estan pendents de rehabilitació, com la sala nord del quarter de Santiago, l’antic edifici de la Seat o la Sala Augusta.

És per tot açò que pensam que la prioritat política ara mateix no és l’adquisició de nous edificis, sinó la rehabilitació dels immobles que ja són municipals i que es troben pendents de remodelació, així com destinar recursos a les necessitats socials, habitacionals, a la lluita contra el canvi climàtic, etc.

No Comments

Post A Comment