Comunicat amb relació al calendari intercultural

Comunicat amb relació al calendari intercultural de Maó

Comunicat amb relació al calendari intercultural

Davant les informacions que han sortit, recentment, als mitjans de comunicació respecte al calendari intercultural que va presentar l’Ajuntament de Maó, aquest mes de desembre, el consistori vol fer una sèrie d’aclariments.

En primer lloc, cal explicar que la urgència de presentar el calendari abans de tancar l’any 2020 va provocar l’enviament d’una versió del document que no era la definitiva, i en la qual faltaven, entre altres coses, algunes de les dates més rellevants de la nostra societat. En aquest sentit, l’Ajuntament ja ha demanat la seva correcció.

Així mateix, és important assenyalar que l’únic objectiu d’aquest calendari és donar a conèixer i aprofundir en la gran diversitat cultural de la ciutat de Maó. L’Ajuntament considera que és una sort tenir la presència de tantes cultures que conviuen a Maó i que es poden enriquir mútuament.

En aquest sentit, la regidora d’Igualtat, Participació Ciutadana i Cooperació, Catalina Ferrer, ha explicat que “el calendari vol simbolitzar una passa més en la convivència intercultural per la qual treballam cada dia”.

L’actual equip de govern considera una prioritat el foment de la convivència entre les diferents cultures, basada en el respecte i el reconeixement entre totes elles, en el marc d’un món cada vegada més global.

No Comments

Post A Comment