Comunicat d’aclariment amb relació al projecte de construcció d’un moll de creuers a La Mola

Comunicat d'aclariment d’Ara Maó amb relació al projecte de construcció d'un moll de creuers a La Mola

Comunicat d’aclariment amb relació al projecte de construcció d’un moll de creuers a La Mola

En relació amb les informacions aparegudes als mitjans de comunicació sobre el projecte d’Autoritat Portuària de Balears de construir un moll de creuers a La Mola, destinat al desembarcament dels vaixells que no puguin atracar a l’interior del port de Maó a causa de les seves grans dimensions, Ara Maó vol aclarir que no s’ha donat el vistiplau al projecte, ni s’ha pres cap posicionament definitiu al respecte.

En aquests moments, restam a l’espera de rebre més informació sobre el projecte, que APB encara no ha presentat, per tal d’analitzar-lo i poder prendre una decisió, valorant les possibles implicacions econòmiques i ambientals, especialment pel que fa a un espai tan valuós com la bocana del port de Maó.

En aquest sentit, tindrà lloc les properes setmanes una taula rodona organitzada per Ara Maó sota el títol Els creuers a debat. Maó ha d’apostar per aquest tipus de turisme?, amb l’objectiu de debatre i analitzar el turisme de creuers i la seva incidència global a Maó, contraposant l’impacte econòmic d’aquesta modalitat turística amb els seus efectes negatius, com la contaminació de l’aire o el col·lapse dels centres històrics i les infraestructures.

Tags:
, ,
No Comments

Post A Comment