Comunicat amb relació al trencament de les negociacions per formar govern a l’Ajuntament de Maó

Comunicat amb relació al trencament de les negociacions per formar govern a l’Ajuntament de Maó

El PSOE ha trencat les negociacions per formar govern a l’Ajuntament de Maó, tot i la voluntat d’Ara Maó de formar un equip de govern fort, tal com vam manifestar ahir en la darrera reunió.

Ens sorprèn l’actitud victimista del PSOE, que no ha sabut valorar el fet que els quatre regidors d’Ara Maó votessin a favor de la investidura de n’Héctor Pons.

El PSOE tenia la clau per fer un govern progressista a Maó en equip, i prefereixen anar en solitari abans que negociar res amb l’esquerra.

Des d’Ara Maó no hem exigit cadires ni sous, perquè no és la nostra manera de fer política, i així ho hem demostrat en els dos mandats anteriors, sinó que demanàvem poder gestionar àrees que permetessin executar polítiques transformadores de ciutat. Concretament, les àrees d’Urbanisme, Obra Pública —amb Aigua, Energia i Parcs i Jardins—, i Benestar Social.

Lamentam que al PSOE li pesi més qualsevol d’aquestes àrees que governar en minoria.

El PSOE, com ha estat habitual en les darreres negociacions municipals a Menorca, ha demostrat una arrogància i una falta de saber estar política que han dificultat les negociacions. El passat divendres, 16 de juny, van pretendre negociar l’acord a través dels mitjans de comunicació, i durant les negociacions han volgut imposar “advertències” i terminis sobre la signatura de l’acord, posant diverses dates de “caducitat” a les propostes, que ells mateixos han decidit de manera unilateral.

Des d’Ara Maó consideram que no podem signar un mal acord, i que és millor fer una oposició responsable per poder servir als nostres votants i a tota la ciutadania, de manera fidel i com es mereixen.

No Comments

Post A Comment