Contra els discursos d’odi i les violències contra el col·lectiu LGTBI

Contra els discursos d’odi i les violències contra el col·lectiu LGTBI

Actualment, podem veure com els atacs d’odi o violències contra el col·lectiu LGTBI van en augment. De fet, segons la fiscalia des de principi d’any els atacs sobre el col·lectiu han augmentat un 43%.

Aquest fet no és una casualitat. Els discursos d’odi de determinats partits polítics i de diferents mitjans de comunicació van lligats a l’acció discriminatòria i violenta de persones que creuen que estan legitimades per decidir el que és correcte i el que no.

A més, aquesta violència contínua provoca pors i inseguretats a les persones LGTBI a l’hora de fer vida al carrer, treballar, fer esport o prendre una copa en un bar.

Des d’Ara Maó volem denunciar públicament tant els discursos d’odi en general, com les reaccions LGTBIfòbiques que s’estan duent a terme a la nostra societat. Així mateix, denunciam la impunitat dels agressors i el creixement de la ultradreta i el seu discurs xenòfob, homòfob i centralista.

Cridam la gent a mobilitzar-se i fer front a qui vol una societat trencada. També demanam que des de l’estat quedi regulada la Llei trans i LGTBI per tal de protegir el col·lectiu d’aquestes agressions.

Per la cohesió social, ARA!

No Comments

Post A Comment