Convocam el I Concurs de Fotografia sobre els Drets Humans

Convocam el I Concurs de Fotografia sobre els Drets Humans

Des de la Regidoria de Participació Ciutadana, Igualtat i Cooperació de l’Ajuntament de Maó, encapçalada per Cati Ferrer, hem convocat el I Concurs de Fotografia sobre els Drets Humans, amb motiu del Dia Internacional dels Drets Humans 2022.

Concretament, les fotografies —que podran ser a color o en blanc i negre— hauran d’estar relacionades amb algun dels drets humans i s’haurà d’indicar expressament a quin d’aquests fa referència.

La data límit per poder remetre les fotografies és el 18 de novembre de 2022, a través de Carpeta Ciutadana – per instància genèrica – , presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana o a l’edifici Principal de Guàrdia.

Les persones participants opten a tres premis: 750, 500 i 250 euros

Hi pot participar qualsevol persona que resideixi a Maó. Es podran presentar un màxim de 3 fotografies per persona participant, la qual optarà a guanyar un dels tres premis del concurs —de 750, 500 i 250 €—, que s’hauran de gastar en vals en material audiovisual, artístic o literari, a una botiga local.

El veredicte es donarà a conèixer, en un acte públic, el dissabte 10 de desembre de 2022, coincidint amb el Dia Internacional dels Drets Humans, en el marc dels actes organitzats per la Regidoria de Participació Ciutadana, Igualtat i Cooperació de l’Ajuntament de Maó. Serà publicat al lloc web de l’Ajuntament de Maó i als perfils de les xarxes socials de la institució.

Conèixer els drets i llibertats

Per poder garantir la dignitat humana, la justícia i la pau, és imprescindible conèixer i respectar aquests drets i llibertats i, precisament, aquest és l’objectiu d’aquest concurs: fomentar-ne el coneixement.

Mitjançant la fotografia, les persones participants poden denunciar desigualtats i injustícies, cercar la cohesió social i el diàleg intercultural, o bé compartir amb la resta de la ciutadania les seves oportunes reflexions sobre els desafiaments socials que cal afrontar de forma global i conjunta.

CONSULTA LES BASES AQUÍ

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

No Comments

Post A Comment