Convocam el segon Premi de Poesia per a Joves Gumersind Gomila

Convocam el segon Premi de Poesia per a Joves Gumersind Gomila

Convocam el segon Premi de Poesia per a Joves Gumersind Gomila

Des de la Regidoria de Política Lingüística i Joventut de l’Ajuntament de Maó, convocam el Segon Premi de Poesia per a Joves Gumersind Gomila, corresponent a la convocatòria de 2022, adreçat a escriptors i escriptores d’entre 18 i 35 anys.

Arran de l’èxit de la primera edició, l’any 2021, a la qual es van presentar 19 obres de tot l’àmbit lingüístic català, volem continuar fomentant la creació, la cultura i l’expressió artística en llengua catalana de les persones joves.

El Segon Premi de Poesia per a Joves Gumersind Gomila està dotat amb 2.000 euros. A més, l’obra guanyadora serà publicada per l’editorial AdiA Edicions, que té distribució a la Península i a les illes Balears.

El termini d’admissió d’originals finalitza el 31 de juliol de 2022. Podeu consultar les bases de la convocatòria a www.ajmao.org i a www.joventut.ajmao.org. Si voleu més informació, podeu escriure a joventut@ajmao.org.

Maó, en qualitat de Ciutat Educadora, aposta per estimular l’educació artística, la creativitat i la innovació, mitjançant el foment i suport a diferents iniciatives culturals, tant d’avantguarda com de cultura popular, com a mitjà de desenvolupament personal, social i cultural (principi 4rt de la Carta de Ciutats Educadores).

No Comments

Post A Comment