Conxa Juanola: hem de posar en valor el mandat de les grans infraestructures

Conxa Juanola: hem de posar en valor el mandat de les grans infraestructures

Avui hem celebrat l’assemblea de ratificació de Conxa Juanola com a candidata a l’alcaldia de Maó, cosa que s’ha aprovat per unanimitat.

Juanola, en la seva intervenció, ha volgut remarcar que, a pesar de saber que tenim per endavant un llarg camí que hem de seguir constants, aquests quatre anys seran recordats com els del mandat de les grans infraestrutures. Ha posat com exemple la Sala Augusta, Verge del Toro, els antics quarters de Santiago, l’ascensor de Rochina, la nau de la SEAT o la urbanització de la zona de dalt es Cós. Ha insistit en el fet que hem de posar valor a allò que a vegades passa per alt i és una fita importantíssima: Maó, d’aquí uns anys, canviarà la seva fesomia cap a millor gràcies a la constància i la feina dia a dia amb els objectius molt clars. I tot açò amb ferma convicció institucional i de visió de conjunt de la ciutat. Ara Maó camina amb pas ferm i decidit cap a la revalidació de la batlia.

En aquesta assemblea s’ha aprofitat també per presentar la liquidació de comptes de 2018 i l’aprovació del pressupost de 2019, molt condicionat per les eleccions del mes de maig.

No Comments

Post A Comment