Demà dissabte celebram la segona ronda de les primàries

Demà dissabte celebram la segona ronda de les primàries

Trobareu informació ampliada dels candidats en aquest enllaç:
http://aramao.net/candidats-primaries/

Fem un poc de recordatori del funcionament d’aquesta segona ronda de primàries obertes
Podreu venir a escollir els representants de l’agrupació d’electors que configuraran la llista electoral que encapçala Conxa Juanola.

Demà, dissabte 23 al local d’Ara Maó, situat al carrer Infanta 42. L’horari de votacions és de 10 a 20 hores, hi trobareu les paperetes impreses amb la llista dels 21 candidats que s’han presentat i una casella al costat, en què s’haurà de posar l’ordre de preferència, fins a un màxim de 10.

També, si no podeu venir a votar presencialment, es pot delegar el vot en una altra persona. Per fer-ho s’haurà d’enviar un correu electrònic a primaries2019@gmail.com indicant nom i llinatges, DNI escanejat i el nom complet i número de DNI de la persona amb qui es delega el vot.

Poden votar en aquestes eleccions les persones que estan inscrites al cens de l’agrupació d’electors d’Ara Maó, que són tots els adherits, els militants dels partits que hi donen suport i tots els ciutadans de Maó majors de 16 anys que s’hagin inscrit en el cens per votar. En tot cas, si qualcú no ho ha pogut fer, sempre es pot adherir demà mateix per poder votar.

És la segona vegada que es fa una votació d’aquesta mena a Maó, en què tothom podrà decidir quines són les persones que conformaran la llista electoral per a l’Ajuntament en representació d’Ara Maó i en quin ordre hi apareixeran, opció que ja es va utilitzar a les passades eleccions del 2015.

Aquest procés de primàries representa un exercici net de democràcia, que posa de manifest la naturalesa real d’aquest moviment: horitzontal, sense estructures de jerarquia ni quotes de partits, en què tothom té la mateixa representativitat i s’elegiran els representants per voluntat popular. Esperam el vostre vot!

No Comments

Post A Comment