Des d’Ara Maó demanam que el Consell de Menorca distingeixi la figura de Joan López Casasnovas

Joan López Casasnovas

Des d’Ara Maó demanam que el Consell de Menorca distingeixi la figura de Joan López Casasnovas

Des d’Ara Maó hem enviat una carta a la presidenta del Consell Insular de Menorca, Susana Mora, demanant que la màxima institució insular distingeixi la figura i trajectòria de Joan F. López Casasnovas.

Amb la seva pèrdua encara recent, ben segur que compartim amb bona part de la societat el sentiment d’aflicció i el desig de veure recordat el seu llegat.

Com a filòleg, poeta, polític i un llarg etcètera, va ser una figura clau en diversos moments de canvi que van propiciar la transformació de l’illa. En conseqüència, i atesa tan valuosa trajectòria, demanam al Consell Insular que li atorgui la distinció que consideri més adient, amb la voluntat de tenir cura i fer perdurar la seva aportació essencial a la cultura de Menorca.

Pensam que un reconeixement públic d’aquestes característiques és d’estricta justícia cap a la seva persona. Nosaltres, com a agrupació ciutadana compromesa amb la democràcia, les persones, la justícia, la cultura i l’ecologisme, ideals que ell també defensava, ens adherirem amb orgull  a l’esmentada mostra d’estima.

No Comments

Post A Comment