El conservatori i la Sala Augusta: cultura, projecte de ciutat i compromisos acomplerts

El conservatori i la Sala Augusta: cultura, projecte de ciutat i compromisos acomplerts

Bastir la ciutat d’infraestructures necessàries com les del conservatori i prioritzar la recuperació dels edificis singulars abans de la construcció d’equipaments nous eren dos grans eixos del programa polític d’Ara Maó, que hem reivindicat des del principi: reutilització i infraestructures de serveis. La col·laboració institucional ha estat clau en aquest assumpte, i la tenacitat dels nostres representants, especialment de la batlessa, na Conxa Juanola, un punt a favor.

A llarg dels darrers mesos hem seguit de prop l’evolució d’aquests acords, i la presentació avui de l’inici de tramitació del projecte de la Sala Augusta, amb presència dels representants de les institucions del Govern, el Consell i l’Ajuntament, és una gran notícia. Un pas ferm per consolidar el que s’ha treballat. Podeu seguir les valoracions que hem fet a cada passa i les nostres reivindicacions i passos decidits a fer-ho possible: en la presentació del projecte, en el pronunciament públic expressat per Laia Obrador, regidora d’educació, per refermar la nostra aposta per la Sala Augusta, l’itinerari que organitzà Ara Maó sobre els edificis en desús.

Així mateix, el projecte ha estat consensuat amb l’equip directiu del Conservatori, que ha inclòs millores en el projecte, amb la intenció d’acostar-lo més a la realitat del dia a dia del centre.

Per a més informació, aquí hi ha la nota publicada per l’Ajuntament, que especifica algunes qüestions més tècniques.

 

No Comments

Post A Comment