EM-EU, PSM, Podem, ERC i EQUO donen suport a Ara Maó

EM-EU, PSM, Podem, ERC i EQUO donen suport a Ara Maó

Àgueda Tur, coordinadora d’EM-EU de Maó, Montse Oliveras, coordinadora de Podem, Rafel Guillen, de PSM, Carlos Nicobara, d’ERC, Òscar Garcia, d’EQUO ha acompanyat avui en roda de premsa Conxa Juanola, cap de llista d’Ara Maó, per donar suport a l’agrupació d’electors que es presentarà a les properes eleccions municipals amb l’objectiu de rompre l’actual bipartidisme.

Els partits van decidir fer una passa enrere perquè la confluència de diferents partits d’esquerra a Maó fos possible i es pogués articular amb força una alternativa de base, de carrer, al bipartidisme. A més, això va permetre l’entrada d’un gran nombre de persones independents, no adscrites a cap partit.

D’altra banda, la suma de sensibilitats ha permès la creació de diversos grups de treball que ha elaborat un programa electoral ambiciós , però a la vegada factible i realista.

També és diversa la llista de candidats, per què va ser elaborada a través d’un procés de primàries i on es combinen tant persones d’afiliació coneguda com persones independents. A les primàries van votar 320 persones.

Cal recordar també que perquè Ara Maó es pogués presentar a les eleccions municipals van haver de recollir 750 avals.

No Comments

Post A Comment