Ens retrobarem en el camí, Laia

Comiat Laia Obrador

Ens retrobarem en el camí, Laia

Ahir na Laia Obrador va assistir al seu darrer Ple municipal, després de cinc anys de feina intensa. Fa unes setmanes, na Laia havia comunicat la seva decisió de fer una passa enrere com a regidora de l’Ajuntament, per motius personals.

En el seu comiat, na Laia va tenir paraules d’agraïment per als treballadors i treballadores municipals, personal dels centres educatius i entitats, companys del grup socialista i membres de l’oposició. A tots ells, va agrair la confiança i els bons moments compartits.

També va agrair el suport de tots els companys i companyes d’Ara Maó, de Més per Menorca, del seu grup d’amics i de la seva família, i va tenir unes paraules especials per a na Conxa Juanola: “Per mi ha estat tot un honor i un regal haver compartit aquest viatge al teu costat, perquè no he conegut cap persona tan guerrera i fidel com tu”, va afirmar amb emoció.

Des d’Ara Maó, fem nostres les paraules que va dir na Conxa Juanola en el seu torn d’intervenció, i li desitjam a na Laia tota la sort del món.

Paraules de comiat na Conxa Juanola

“Hi ha persones i persones. I na Laia és una persona en majúscules, d’aquelles a les que hi pots confiar la vida.

Responsable fins al moll de l’os, apassionada, feinera com poques, coneixedora del sector educatiu i, sobretot, implicada en tot allò que sigui treballar pel bé comú, des de l’educació i la transformació dels ciutadans, i amb un nivell de compromís social difícil de superar.

Durant cinc anys ha estat treballant incansablement per millorar les condicions de les persones dependents, de les escoles, dels joves i dels més febles. Sempre amb un somriure a la cara i sempre amb total disponibilitat per a tots aquells que l’hagin necessitat.

És, com li solem dir, una maquineta que no s’atura mai de pensar, de fer seguiment dels projectes, d’impulsar i dinamitzar els seus equips de feina.

L’enyorarem, t’enyorarem Laia. L’Ajuntament de Maó perd una gran regidora.

Estem segurs, però, que com a mestra seguirà amb aquest nivell de compromís i que seguirà aportant noves idees a l’Ajuntament per millorar el que és l’objectiu de tots: tenir una societat més justa, uns ciutadans amb accés a la formació, formal i no formal, un municipi més amable i solidari, més saludable i net.

Fer de Maó i Menorca un lloc on viure millor, amb una visió global per fer front als reptes que tenim i tindrem com a societat: canvi climàtic, covid, residus, justícia social…

En nom d’Ara Maó, i dels companys que són aquí i dels que hi han estat, només puc agrair haver-te tingut com a companya durant tot aquest temps. I com diu el poeta Kavafis a Ítaca: desitjam un bon viatge als guerrers que al seu poble són fidels.

I volem, especialment, que trobin els camins dels vells anhels, plens de ventures, plens de coneixences.

Moltes gràcies, Laia. Ens retrobarem en el camí.”

Podeu veure el comiat de na Laia en aquest vídeo, a partir del minut 1:40:00.

No Comments

Post A Comment