Es constitueix la Mesa contra les Violències Masclistes

L'Ajuntament de Maó posa en marxa la campanya Maó antimasclista

Es constitueix la Mesa contra les Violències Masclistes

La setmana passada es va constituir a Maó la Mesa contra les Violències Masclistes, que neix com un instrument imprescindible per avançar en la lluita contra la xacra de la violència masclista al nostre municipi.

La mesa ha estat impulsada per Ara Maó des de la Regidoria d’Igualtat, i estarà presidida per la regidora Cati Ferrer.

Millorar la prevenció

El principal objectiu de la mesa és millorar la prevenció de la violència contra les dones, a través d’una millor identificació i detecció dels casos.

La mesa estarà formada per professionals dels Serveis Socials de l’Ajuntament, forces de seguretat, tècnics en prevenció i agents de coeducació, que comptaran amb un espai per millorar la coordinació i la implementació dels protocols d’actuació des d’una visió transversal.

A més, en el marc de la mesa es podran constituir comissions per fer cursos de formació, campanyes de sensibilització, nous protocols, memòries anuals, etc.

Per altra banda, en l’àmbit de la prevenció de la violència contra les dones, des de la Regidoria d’Igualtat hem posat en marxa recentment la campanya ‘Maó antimasclista’. Si en voleu saber més, feu clic aquí. 

No Comments

Post A Comment