L’Espai Jove torna a obrir les portes!

L’Espai Jove torna a obrir les portes!

Des de la Regidoria de Joventut hem tornat a posar en marxa l’Espai Jove de Maó, que obrirà les portes a partir del 6 de maig.

L’objectiu és convertir l’Espai Jove –tancat durant aquests darrers mesos per poder fer-hi reformes estructurals– en el centre neuràlgic de les activitats que ofereix el Servei de Joventut.

El regidor d’Eduació i Joventut, Antoni Carrillos, ha explicat que “volem ressaltar la importància i el valor que comporta la participació activa de la gent jove, i per açò apostam per un model en què el mateix jovent proposi i definesqui les activitats que s’aniran realitzant, en funció dels seus interessos i necessitats, i de forma conjunta amb l’equip tècnic municipal”.

Carrillos també ha assenyalat que “es tracta de construir el futur de manera conjunta amb les persones joves, com a protagonistes principals, i de valorar com pertoca l’educació no formal i l’oci de qualitat, que són part dels objectius del nou Espai Jove”.

Nou Espai Jove

El local romandrà obert de dimecres a divendres, de 10 a 13 h, amb servei d’informació jove, espai d’estudi, etc. Els divendres capvespre també obrirà, per oferir dinamització per a joves a partir dels 13 anys (activitats, jocs, tallers, etc.).

El local també disposa d’una sala dedicada a l’estudi, que es podrà reservar individualment o per a petits grups. La programació d’activitats anirà enfocada a diferents franges d’edat. I també oferirà espais i tallers per a joves majors de 18 anys. Art, jocs, exposicions, tallers i xerrades són algunes de les propostes ja iniciades, que han sorgit de la població jove maonesa.

El Servei de Joventut de l’Ajuntament de Maó convida tota la gent jove de la nostra ciutat, a partir dels 13 anys, a venir a la primera activitat d’aquest divendres, a partir de les 18.00 hores: una gimcana d’inauguració, que ajudarà a conèixer el nou Espai Jove.

Tags:
No Comments

Post A Comment