‘Espais Vius’, cultura de km 0 a Maó

Espais Vius, cultura de Km 0 a Maó

‘Espais Vius’, cultura de km 0 a Maó

Aquest dilluns es va celebrar la primera jornada del programa ‘Espais Vius’, una iniciativa organitzada pel col·lectiu Artistes Arts Enlaire i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Maó, amb l’objectiu de revitalitzar l’activitat cultural a la ciutat després de l’aturada provocada pel confinament.

‘Espais Vius’ se suma a altres iniciatives, com el programa d’actuacions musicals ‘Música a la reconquesta’, que compten amb el suport de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament, i que pretenen estalonar el sector cultural menorquí davant la crisi de la covid-19.

El programa ‘Espais Vius’ tindrà lloc tots els dilluns i divendres, del 6 de juliol fins a finals de setembre, a partir de les 20.30 h, al parc Rochina.

La iniciativa també s’emmarca en el programa d’activitats ‘Estiu al Port’, que aposta per la dinamització del port de Maó.

Cultura de km 0 per a tots els públics

Conxa Juanola, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Maó, ha assenyalat que “es tracta d’una proposta que pretén programar activitats de diverses disciplines artístiques per a públics de diferents edats, amb la voluntat de donar contingut cultural i artístic a aquest estiu tan atípic i complicat per al sector de la cultura”.

A més, Juanola ha destacat que “la iniciativa també vol dinamitzar l’activitat socioeconòmica al municipi, a partir de les activitats al carrer, i contribuir a la contractació d’artistes locals, donant prioritat a la cultura de km 0”.

Tags:
No Comments

Post A Comment