Exigim la dimissió immediata de Gabriel Le Senne

Exigim la dimissió immediata de Gabriel Le Senne

És del tot inadmissible i intolerable l’actitud que Gabriel Le Senne va tenir el passat 18 de juny al Parlament, ultratjant a Aurora Picornell i les “Roges del Molinar”, assassinades el dia de reis de 1937, trencant la seva fotografia. Una acció que no pot tenir cabuda a la nostra societat i encara menys, si escau, entre els representants polítics. Justament, Le Senne ha de ser l’encarregat de mantenir l’ordre i de vetllar pel bon comportament al Parlament. I actuant com va fer, amb violència, evidencia que no pot ocupar aquest càrrec ni un dia més.

El PP s’ha limitat a reprovar l’actitud del president del parlament, però no s’atreveixen a demanar-li la dimissió perquè es troben lligats de mans i peus de Vox si volen acabar aquesta legislatura. Per tant, Le Senne, està blindat i no serà el govern de Prohens qui el faci fora.

És cert que el ministre de Política Territorial i Memòria Democràtica, Ángel Víctor Torres, ha denunciat a la Fiscalia aquest episodi, al·legant que es tracta clarament d’un delicte d’odi. Però en el cas que la denuncia fructifiqués i s’acabés inhabilitant a Le Senne, la sentència tardaria en arribar i nosaltres el que volem és la seva dimissió immediata.

Amb actituds com les de Le Senne s’evidencia que el feixisme segueix ben present a les institucions i no ho podem tolerar. Els morts no es toquen senyor Le Senne, faci el favor de dimitir.

 

No Comments

Post A Comment